Субота, 20.04.2024, 14:22
Головна | RSS
Викривач корупції
Зупинимо корупцію разом (соціальна реклама)Новини Юридичного порталу
Меню сайту

Статистика

Ні корупції (соціальна реклама)!

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Головна » 2019 » Липень » 11 » В Томаківській селищній раді проведено ряд обшуків та вилучення майна у зв`язку з корупцією в діях посадових осіб ради
20:08
В Томаківській селищній раді проведено ряд обшуків та вилучення майна у зв`язку з корупцією в діях посадових осіб ради

Так, невстановлені посадові особи виконавчих комітетів органів місцевого самоврядування в Дніпропетровській області, використовуючи надані їм повноваження, штучно створюють умови під час проведення конкурсних та переговорних процедур закупівель будівельних робіт з капітального ремонту доріг, що перебувають на балансі останніх та надають переваги учасникам, які не мають відповідного досвіду роботи та документів на підтвердження наявності необхідної виробничої бази та штату кваліфікованих працівників.

06.08.2018 року між Виконавчим комітетом Томаківської селищної ради та ПП «Белісіум» (код 37490704) укладено договір про виконання робіт № 51, предметом якого являється «Капітальний ремонт дороги по вул. Козацька, смт. Томаківка, Дніпропетровської області», сума договору якого становить 1 млн. 399 тис. 15 грн.

07.06.2019 року проведено огляд ділянки дорожнього покриття по вул. Козацька в смт. Томаківка, за результатами якого встановлено невідповідність товщини та якості дорожнього покриття проектним рішенням.

Так, 07.06.2019 року було проведено огляд місця події за адресою: Дніпропетровська область, смт. Томаківка, вул . Козацька, за результатами якого було виявлено та вилучено зразки асфальтного дорожнього покриття.

Вказані вище зрізи містять дрібні порожнини, що може свідчити про застосування не належної марки асфальтного покриття при проведенні вказаних робіт, або умисного порушення методики виконання робіт, шляхом не проведення достатньої кількості відповідних робіт по ущільненню вказаного дорожнього покриття з метою штучного формування залишку будівельних матеріалів, які включені в відповідні акти приймання-передачі виконаних робі форми КБ-2в та фактично не застосовані, з метою привласнення грошових коштів у сумі вартості вказаних матеріалів.

Судом накладено арешт на зразки асфальтного покриття власником якого є Виконавчий комітет Томаківської селищної ради та зобов`язано уповноважених осіб Виконавчого комітету Томаківської селищної ради надати (забезпечити) слідчому тимчасовий доступ до речей та документів, що перебувають у розпорядженні Виконавчого комітету Томаківської селищної ради.


Рекомендувати:
Переглядів: 2440 |  Теги:
Історія Томаківського району

Пошук

Календар
«  Липень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Корисні посилання
  • Юридичний портал
  • Міністерство юстиції України

  • Переліки громадських формувань
  • Перелік політичних партій зареєстрованих Томаківським РУЮ
  • Перелік політичних партій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Перелік громадських організацій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Перелік благодійних організацій зареєстрованих Томаківським РУЮ
  • Перелік профспілкових організацій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Єдиний реєстр громадських формувань

  • Викривач корупції © 2015 - 2024 Безкоштовний хостинг uCoz