Неділя, 28.04.2024, 19:56
Головна | RSS
Викривач корупції
Зупинимо корупцію разом (соціальна реклама)Новини Юридичного порталу
Меню сайту

Статистика

Ні корупції (соціальна реклама)!

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Головна » 2014 » Листопад » 5 » Процедура видачі дублікату оригіналу свідоцтва про реєстрацію громадського об'єднання або статуту
13:29
Процедура видачі дублікату оригіналу свідоцтва про реєстрацію громадського об'єднання або статуту

Процедура видачі дублікату оригіналу свідоцтва про реєстрацію громадського об'єднання або статуту, врегульована статтею 15 Закону України «Про громадські об'єднання» (далі – Закон).

Так, у разі втрати оригіналу свідоцтва про реєстрацію або статуту, керівник громадського об’єднання подає або надсилає поштою до Реєстраційної служби Томаківського районного управління юстиції (орган, в якому знаходиться реєстраційна справа громадського об'єднання) заяву про втрату оригіналу свідоцтва про реєстрацію або статуту, до якої необхідно додати:

1) документ, що підтверджує внесення плати за публікацію у спеціальному друкованому засобі масової інформації повідомлення про втрату оригіналу свідоцтва про реєстрацію або статуту у розмірі, визначеному Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців» (це 51 гривня. Реквізити реєстраційного рахунку для зарахування плати за публікацію повідомлень в «Бюлетені державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців» (станом на 05.11.2014): код класифікації доходів бюджету - 24060300; назва рахунку - «Інші надходження»; отримувач – УК у Томаківському р-ні/Томаківський р-н/24060300; банк отримувача – ГУДКСУ у Дніпропетровській області, м. Дніпропетровськ; МФО – 805012; ЄДРПОУ – 36729802; р/р – 31110115741339);

2) довідка, видана органом внутрішніх справ, про реєстрацію заяви про втрату оригіналу свідоцтва про реєстрацію або статуту.

Реєстраційна служба Томаківського районного управління юстиції протягом трьох робочих днів з дня отримання вищезазначених документів, приймає у формі наказу одне з таких рішень:

1) про видачу дубліката оригіналу свідоцтва про реєстрацію або статуту;

2) про залишення заяви про втрату оригіналу свідоцтва про реєстрацію або статуту без розгляду по суті.

Реєстраційна служба Томаківського районного управління юстиції приймає рішення про залишення заяви про втрату оригіналу свідоцтва про реєстрацію або статуту без розгляду по суті за наявності однієї або сукупності таких підстав:

1) якщо до заяви не додані документи, передбачені частиною першою статті 15 Закону;

2) якщо заява підписана особою, не уповноваженою представляти громадське об'єднання;

3) якщо до Реєстраційної служби Томаківського районного управління юстиції надійшло рішення суду щодо заборони заміни та видачі дубліката оригіналу свідоцтва про реєстрацію та/або статуту.

Реєстраційна служба Томаківського районного управління юстиції у межах трьох робочих днів з дня отримання відповідних документів, надсилає (видає) громадському об'єднанню копію рішення про залишення заяви без розгляду по суті та документи, що подавалися для отримання дубліката оригіналу свідоцтва про реєстрацію або статуту. Висновок, який є невід'ємним додатком до рішення, має містити вичерпні та вмотивовані підстави такого рішення.

Реєстраційна служба Томаківського районного управління юстиції за відсутності підстав для залишення без розгляду по суті заяви про втрату оригіналу свідоцтва про реєстрацію або статуту, зобов'язана у межах трьох робочих днів з дня отримання відповідних документів:

1) внести до Реєстру громадських об'єднань запис про втрату оригіналу свідоцтва про реєстрацію або статуту;

2) забезпечити внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців запис про втрату оригіналу свідоцтва про реєстрацію або статуту;

3) оформити та видати (надіслати) дублікат оригіналу свідоцтва про реєстрацію або статуту.

За видачу дубліката оригіналу свідоцтва про реєстрацію або статуту громадського об'єднання справляється плата у розмірі, визначеному Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців» за видачу дубліката оригіналу установчих документів та змін до них, засвідчених державним реєстратором (це 51 гривня. Реквізити рахунку для сплати реєстраційного збору за проведення державної реєстрації (станом на 05.11.2014): банк отримувача – ГУДКСУ у Дніпропетровській області; МФО – 805012; код платежу – 22010300; код отримувача (ЄДРПОУ) – 36729802; Отримувач платежу – УДКСУ у Томаківському районі/ місцевий бюджет Томаківського району; рахунок – 31118170700339).

- головний спеціаліст Реєстраційної служби Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області О.В. Скляр -


Рекомендувати:
Переглядів: 414 |  Теги:
Історія Томаківського району

Пошук

Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Корисні посилання
  • Юридичний портал
  • Міністерство юстиції України

  • Переліки громадських формувань
  • Перелік політичних партій зареєстрованих Томаківським РУЮ
  • Перелік політичних партій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Перелік громадських організацій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Перелік благодійних організацій зареєстрованих Томаківським РУЮ
  • Перелік профспілкових організацій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Єдиний реєстр громадських формувань

  • Викривач корупції © 2015 - 2024 Безкоштовний хостинг uCoz