Субота, 04.05.2024, 15:49
Головна | RSS
Викривач корупції
Зупинимо корупцію разом (соціальна реклама)Новини Юридичного порталу
Меню сайту

Статистика

Ні корупції (соціальна реклама)!

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Головна » 2014 » Жовтень » 6 » Про результати роботи реєстраційної служби районного управління юстиції з питань легалізації громадських формувань за ІІІ квартал
16:37
Про результати роботи реєстраційної служби районного управління юстиції з питань легалізації громадських формувань за ІІІ квартал

Протягом ІІІ кварталу 2014 року Реєстраційною службою Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області (далі – Служба) було прийнято 1 рішення щодо взяття до відома інформації про зміну керівних органів та зміну юридичної адреси громадського формування.

У порівнянні з відповідним періодом минулого року, в ІІІ кварталі 2013 року заяв та статутних документів на реєстрацію (легалізацію) структурних утворень політичних партій, реєстрацію (легалізацію) громадських організацій та інших громадських формувань, реєстрацію (погодження) змін до статутних документів, взяття до відома інформації про зміни у складі керівних органів, припинення діяльності, видачу дублікатів документів до реєстраційної служби районного управління юстиції не подавалось.

Протягом ІІІ кварталу 2014 року відмов у легалізації (реєстрації) об’єднань громадян, інших громадських формувань (у тому числі повторних) не було (протягом ІІІ кварталу 2013 року відмов у легалізації (реєстрації) об’єднань громадян, інших громадських формувань (у тому числі повторних) не було).

З метою уникнення відмов у реєстрації (легалізації) об’єднань громадян, інших громадських формувань, на інформаційному стенді районного управління юстиції, який розміщено у приміщенні районного управління юстиції, розміщено нормативно-правові акти з питань легалізації та перелік документів, які необхідно подати для реєстрації (легалізації) громадських організацій та структурних утворень політичних партій. На веб-сайті районного управління юстиції (http://tomakovka-just.at.ua) та Служби (http://rs-tomakivka.at.ua) у підрозділі «Легалізація громадських формувань» розділу «Реєстраційна служба РУЮ» розміщена нормативна база з питань легалізації об’єднань громадян, методичні рекомендації та оголошення Служби.

Протягом звітного періоду, начальником та головним спеціалістом Служби розміщувались інформаційні виступи на веб-сайтах районного управління юстиції та Служби, на теми: «Право громадських організацій на здійснення підприємницької діяльності», «Роль публічної звітності в діяльності громадських об’єднань».

За ІІІ квартал 2013 року начальником Служби було опубліковано 3 виступи на веб-сайті районного управління юстиції.

Справ у судах, по яких би відповідачем виступала Служба, в ІІІ кварталі 2014 року та в ІІІ кварталі 2013 року не було.

Скарг на дії чи бездіяльність Служби з питань легалізації об’єднань громадян, в тому числі обґрунтованих, протягом ІІІ кварталу 2014 року не надходило (аналогічний показник і за ІІІ квартал 2013 року).

Анулювань записів про реєстрацію об’єднань громадян в звітному періоді та протягом ІІІ кварталу 2013 року не було.

Стан наповнення Єдиного реєстру громадських формувань.

Протягом ІІІ кварталу 2014 року, до Єдиного реєстру громадських формувань було внесено відомості про взяття до відома інформації про зміни керівних органів та юридичної адреси Томаківської районної організації Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» у Дніпропетровській області; на підставі особистої заяви Онопрієнко Т.В. відомості про неї як голову та члена Томаківської районної організації «Жінки за майбутнє» Всеукраїнського політичного об’єднання Дніпропетровської області виключено з Єдиного реєстру громадських формувань.


Рекомендувати:
Переглядів: 388 |  Теги:
Історія Томаківського району

Пошук

Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Корисні посилання
  • Юридичний портал
  • Міністерство юстиції України

  • Переліки громадських формувань
  • Перелік політичних партій зареєстрованих Томаківським РУЮ
  • Перелік політичних партій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Перелік громадських організацій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Перелік благодійних організацій зареєстрованих Томаківським РУЮ
  • Перелік профспілкових організацій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Єдиний реєстр громадських формувань

  • Викривач корупції © 2015 - 2024 Безкоштовний хостинг uCoz