Вівторок, 30.04.2024, 07:30
Головна | RSS
Викривач корупції
Зупинимо корупцію разом (соціальна реклама)Новини Юридичного порталу
Меню сайту

Статистика

Ні корупції (соціальна реклама)!

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Головна » 2014 » Липень » 3 » Про результати роботи реєстраційної служби районного управління юстиції з питань легалізації громадських формувань за ІІ квартал
13:19
Про результати роботи реєстраційної служби районного управління юстиції з питань легалізації громадських формувань за ІІ квартал

Протягом ІІ кварталу 2014 року Реєстраційною службою Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області (далі – Служба) було прийнято 1 рішення щодо взяття до відома інформації про зміну керівних органів громадського формування та прийнято 1 заяву на реєстрацію (легалізацію) громадського формування.

У порівнянні з відповідним періодом минулого року, в ІІ кварталі 2013 року Службою було прийнято 1 рішення щодо взяття до відома інформації про зміну керівних органів громадського формування.

Протягом ІІ кварталу 2014 року відмов у легалізації (реєстрації) об’єднань громадян, інших громадських формувань (у тому числі повторних) не було (протягом ІІ кварталу 2013 року відмов у легалізації (реєстрації) об’єднань громадян, інших громадських формувань (у тому числі повторних) не було).

З метою уникнення відмов у реєстрації (легалізації) об’єднань громадян, інших громадських формувань, на інформаційному стенді районного управління юстиції, який розміщено у приміщенні районного управління юстиції, розміщено нормативно-правові акти з питань легалізації та перелік документів, які необхідно подати для реєстрації (легалізації) громадських організацій та структурних утворень політичних партій. На веб-сайті районного управління юстиції (http://tomakovka-just.at.ua) та Служби (http://rs-tomakivka.at.ua) у підрозділі «Легалізація громадських формувань» розділу «Реєстраційна служба РУЮ» розміщена нормативна база з питань легалізації об’єднань громадян, методичні рекомендації та оголошення Служби.

Протягом звітного періоду, головним спеціалістом Служби було опубліковано 1 виступ в районній газеті «Наш край» та начальником Служби розміщено 6 виступів на веб-сайтах районного управління юстиції та Служби.

За ІІ квартал 2013 року начальником Служби було опубліковано 3 виступи на веб-сайті районного управління юстиції.

Справ у судах, по яких би відповідачем виступала Служба, в ІІ кварталі 2014 року та в ІІ кварталі 2013 року не було.

Скарг на дії чи бездіяльність Служби з питань легалізації об’єднань громадян, в тому числі обґрунтованих, протягом ІІ кварталу 2014 року не надходило (аналогічний показник і за ІІ квартал 2013 року).

Анулювань записів про реєстрацію об’єднань громадян в звітному періоді та протягом ІІ кварталу 2013 року не було.

Стан наповнення Єдиного реєстру громадських формувань.

Протягом ІІ кварталу 2014 року, до Єдиного реєстру громадських формувань було внесено відомості про взяття до відома інформації про зміни керівних органів Томаківської районної організації Комуністичної партії України Дніпропетровської області; про легалізацію Громадської організації «Томаківщина» Томаківського району Дніпропетровської області; на підставі особистої заяви Бардадима В.Г. відомості про нього як голову та члена Томаківської районної організації Партії регіонів Дніпропетровської області виключено з Єдиного реєстру громадських формувань; на підставі особистої заяви Хведчук В.О. відомості про нього як члена Ради Томаківської районної організації Партії регіонів Дніпропетровської області виключено з Єдиного реєстру громадських формувань.
 


Рекомендувати:
Переглядів: 416 |  Теги:
Історія Томаківського району

Пошук

Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Корисні посилання
  • Юридичний портал
  • Міністерство юстиції України

  • Переліки громадських формувань
  • Перелік політичних партій зареєстрованих Томаківським РУЮ
  • Перелік політичних партій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Перелік громадських організацій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Перелік благодійних організацій зареєстрованих Томаківським РУЮ
  • Перелік профспілкових організацій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Єдиний реєстр громадських формувань

  • Викривач корупції © 2015 - 2024 Безкоштовний хостинг uCoz