Четвер, 02.05.2024, 12:02
Головна | RSS
Викривач корупції
Зупинимо корупцію разом (соціальна реклама)Новини Юридичного порталу
Меню сайту

Статистика

Ні корупції (соціальна реклама)!

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Головна » 2016 » Березень » 27 » Про реагування установ Томаківщини на соціологічне опитування з визначення серед них найкорумпованішої
19:21
Про реагування установ Томаківщини на соціологічне опитування з визначення серед них найкорумпованішої

9 грудня – Міжнародний день проти корупції. Як говорив Олексій Хмара, це не та дата, коли урочисто обіцяєш не давати і не брати (аж цілий день); це не той день, коли витягаєш "наградний" маузер, чіпляєш зірку героя і всім своїм видом демонструєш борця, бо, передусім, це можливість нагадати собі і світу, що ж коштує корупція у нашому житті та чому так важливо їй протидіяти.

Але як? Способів безліч, ось лише кілька із них - кожен із нас може викривати корупцію, у тому числі анонімно; ділитися власним досвідом боротьби; долучатись до антикорупційних ініціатив та створювати свої. А головне, діяти! Ну і підтримувати тих, хто вже в боротьбі!

Вона би не мовчала про корупцію! І він би не мовчав! А значить ми теж мовчати не будемо! Ось під таким гаслом у період з 29.10.2015 по 08.12.2015 за допомогою соціальної мережі vk.com у групі http://vk.com/human_rights_is_tomakivka Громадською організацією "Правозахисна варта Томаківщини" було проведено анонімне соціологічне опитування з символічного визначення найкорумпованішої установи Томаківського району Дніпропетровської області 2015 року.

Як і обіцяли, публікуємо результати реагування вищезазначених установ!

В першу чергу зазначаємо, що єдиним органом, який станом на 27.03.2016 ще не відреагував на наше звернення - це Томаківський районний суд Дніпропетровської області...

Першими відреагувало керівництво Томаківського відділення Нікопольського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області (11.12.2015). За інформацією працівників цього органу, напередодні останнім була надана вказівка змінити статистичні показники шляхом "нічного" голосування увечері 08.12.2015, чим і похизувалось керівництво Томаківського відділення Нікопольського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області))) Лист відповідь читайте нижче.

Другими відреагувало керівництво КЗ «Томаківська районна центральна лікарня» ДОР, яке вклало нам символічний "хабар" у конверта - поштові марки номіналом у 2 гривні в кількості 5 штук))) Ми звісно ж повернули їх до канцелярії лікарні з відповідними усними роз`ясненнями! Лист відповідь читайте нижче.

28.12.2015 відреагувало керівництво Томаківської районної ради Дніпропетровської області. Нагадаємо, що під час ознайомлення з нашим опитуванням, лише представниця від Томаківської районної ради відмовлялась від його отримання - мовляв, у представників громадськості відсутній журнал розносної кореспонденції, однак на зустрічне зауваження громадськості щодо порушення нею вимог чинного законодавства України, пані Лінивенко І.Г. отримала звернення без будь-яких нарікань. Лист відповідь читайте нижче.

Четвертими відповіло керівництво Прокуратури Томаківського району Дніпропетровської області. У грудні 2015 ця установа реформувалась, та наше звернення десь зникло))) За допомогою усних та електронних звернень воно віднайшлося, лист відповідь читайте нижче.

У першому кварталі 2016 року ми чимало зазначали про корупцію у вищезазначених органах, та маємо надію що її все-таки стане менше... Поки ще надіємось, та боротьба триває)))


Рекомендувати:
Переглядів: 529 |  Теги:
Історія Томаківського району

Пошук

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Корисні посилання
  • Юридичний портал
  • Міністерство юстиції України

  • Переліки громадських формувань
  • Перелік політичних партій зареєстрованих Томаківським РУЮ
  • Перелік політичних партій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Перелік громадських організацій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Перелік благодійних організацій зареєстрованих Томаківським РУЮ
  • Перелік профспілкових організацій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Єдиний реєстр громадських формувань

  • Викривач корупції © 2015 - 2024 Безкоштовний хостинг uCoz