П`ятниця, 26.04.2024, 01:34
Головна | RSS
Викривач корупції
Зупинимо корупцію разом (соціальна реклама)Новини Юридичного порталу
Меню сайту

Статистика

Ні корупції (соціальна реклама)!

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Головна » 2016 » Грудень » 9 » По вул. Лесі Українки, що в Томаківці, ліквідовано незаконні перешкоди для обмеження руху автомобільного транспорту
20:52
По вул. Лесі Українки, що в Томаківці, ліквідовано незаконні перешкоди для обмеження руху автомобільного транспорту

5 грудня 2016 року Томаківською селищною радою, було ліквідовано незаконні перешкоди (вуличні квіткові вазони) для обмеження руху автомобільного транспорту в центрі смт. Томаківка Томаківського району Дніпропетровської області по вулиці Лесі Українки між адмінбудівлею Томаківської селищної ради та меморіалом загиблим воїнам, та по вулиці Амбулаторній в зоні розташування дитячого ігрового майданчика.

Вищезгадані перешкоди, було встановлено відповідно до рішення сесії Томаківської селищної ради №239-11/VII від 26.07.2016. Відповідальним за організацію та координацію заходів з встановлення перешкод, згідно рішення сесії, призначено заступника селищного голови Євтушенко Є.В., який не організував встановлення відповідних дорожніх знаків щодо попередження учасників дорожнього руху про небезпеку та інформування про перешкоди для дорожнього руху, що в свою чергу було порушенням вимог статей 128-1, 139, 140, 152, 188-28 Кодексу України про адміністративні правопорушення та статті 279 Кримінального кодексу України.

 

З даного питання громадські активісти Томаківщини звернулись до правоохоронних органів, оскільки Томаківська селищна рада не реагувала на зауваження. Після відповідних приписів правоохоронних органів, заступник Томаківського селищного голови Євтушенко Є.В. визнавши свою провину, почав маніпулювати свідомістю місцевих жителів, та звинуватив активістів у тому, що вони намагаються ліквідувати дитячий майданчик розташований біля центральної площі.

 

Оскільки, як з`ясувалося, у селищної ради не знайшлося коштів на дорожні знаки (які набагато дешевші за самі квіткові вазони), перешкоди і відповідну небезпеку все ж таки було ліквідовано. Дитячий майданчик, звісно ж стоїть на своєму місці, як і всі інші в Томаківському районі, зокрема і в самій Томаківці (по вулиці Комарова, Лесі Українки, Ватутіна і т.п.).

Про проведену роботу відзвітувала Томаківська районна державна адміністрація.

Нагадаємо, що одними із цілей діяльності Громадської організації "Правозахисна варта Томаківщини", є здійснення громадського контролю за дотриманням прав і свобод громадян; участь у заходах із благоустрою населених пунктів.


Рекомендувати:
Переглядів: 579 |  Теги:
Історія Томаківського району

Пошук

Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Корисні посилання
  • Юридичний портал
  • Міністерство юстиції України

  • Переліки громадських формувань
  • Перелік політичних партій зареєстрованих Томаківським РУЮ
  • Перелік політичних партій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Перелік громадських організацій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Перелік благодійних організацій зареєстрованих Томаківським РУЮ
  • Перелік профспілкових організацій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Єдиний реєстр громадських формувань

  • Викривач корупції © 2015 - 2024 Безкоштовний хостинг uCoz