Неділя, 05.05.2024, 20:54
Головна | RSS
Викривач корупції
Зупинимо корупцію разом (соціальна реклама)Новини Юридичного порталу
Меню сайту

Статистика

Ні корупції (соціальна реклама)!

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Головна » 2015 » Серпень » 30 » Марганчани та Преображенці приєдналися до антикорупційних ініціатив Томаківчан та захисту конституційних прав громадян!
20:15
Марганчани та Преображенці приєдналися до антикорупційних ініціатив Томаківчан та захисту конституційних прав громадян!

Так, 03 липня 2015 року Реєстраційною службою Томаківського районного управління юстиції було прийнято письмове повідомлення про утворення Громадської організації "Вільна Воля Преображенки" (голова - Резнік Степан Олександрович), про що внесено запис до Реєстру громадських об`єднань за №1437608. 27 серпня 2015 року Марганецьким міським управлінням юстиції було прийнято письмове повідомлення про утворення Громадської організації "Правозахисна варта міста Марганця" (голова - Кугай Сергій Анатолійович), про що внесено запис до Реєстру громадських об`єднань за №1444570.

Одними із цілей цих організацій є здійснення громадського контролю за виконанням законів у сфері запобігання корупції з використанням при цьому таких форм контролю, які не суперечать законодавству; здійснення інших не заборонених законом заходів щодо запобігання корупції; забезпечення захисту прав та свобод своїх членів; здійснення громадського контролю за дотриманням прав і свобод громадян; здійснення заходів щодо підвищення правової обізнаності населення; участь у популяризації здорового способу життя серед населення; участь у реалізації Закону України «Про очищення влади»...

Нагадаємо, що Громадську організацію "Правозахисна варта Томаківщини" створено 05 березня 2015 року небайдужим активом Томаківчан. 12 березня 2015 року Реєстраційною службою Марганецького міського управління юстиції було прийнято рішення про реєстрацію Громадської організації "Правозахисна варта Томаківщини", про що внесено відповідний запис за №1430941 до Реєстру громадських об`єднань. Це громадське об'єднання діє без статусу юридичної особи, місцезнаходження - 53400, Дніпропетровська обл., м. Марганець, вул.Паркова,12/59.

Уповноваженою особою та головою Громадської організації "Правозахисна варта Томаківщини" обрано Павленко Валерія Сергійовича. Основною метою діяльності громадської організації є добровільне об'єднання фізичних осіб для здійснення та захисту прав і свобод, задоволення суспільних, зокрема економічних, соціальних, культурних, екологічних, та інших інтересів. Цілями діяльності громадської організації є: проведення громадської антикорупційної експертизи нормативно-правових актів та проектів нормативно-правових актів; проведення досліджень, у тому числі наукових, соціологічних тощо, з питань запобігання корупції; проведення заходів щодо інформування населення з питань запобігання корупції; здійснення громадського контролю за виконанням законів у сфері запобігання корупції з використанням при цьому таких форм контролю, які не суперечать законодавству; здійснення інших не заборонених законом заходів щодо запобігання корупції; забезпечення захисту прав та свобод своїх членів; здійснення громадського контролю за дотриманням прав і свобод громадян; здійснення заходів щодо підвищення правової обізнаності населення; участь у заходах із благоустрою населених пунктів; участь у популяризації здорового способу життя серед населення; участь у реалізації Закону України «Про очищення влади». Організація діє в межах України. Засоби зв'язку громадської організації - електронна пошта rights_tomakivka@i.ua.

Попереду на хабарників Дніпропетровщини чекають нові викриття, їх покарання та реалізація конституційних прав наших земляків!

Слава Україні! Героям Слава!


Рекомендувати:
Переглядів: 439 |  Теги:
Історія Томаківського району

Пошук

Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Корисні посилання
  • Юридичний портал
  • Міністерство юстиції України

  • Переліки громадських формувань
  • Перелік політичних партій зареєстрованих Томаківським РУЮ
  • Перелік політичних партій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Перелік громадських організацій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Перелік благодійних організацій зареєстрованих Томаківським РУЮ
  • Перелік профспілкових організацій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Єдиний реєстр громадських формувань

  • Викривач корупції © 2015 - 2024 Безкоштовний хостинг uCoz