П`ятниця, 29.03.2024, 16:40
Головна | RSS
Викривач корупції
Зупинимо корупцію разом (соціальна реклама)Новини Юридичного порталу
Меню сайту

Статистика

Ні корупції (соціальна реклама)!

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Головна » 2013 » Грудень » 20 » В реєстраційній службі районного управління юстиції проведено семінар з питань запобігання і протидії корупції
19:07
В реєстраційній службі районного управління юстиції проведено семінар з питань запобігання і протидії корупції

18 грудня 2013 року начальником реєстраційної служби районного управління юстиції було проведено семінарське заняття для працівників служби на тему "Запобігання і протидія корупції в державних органах", на якому державних службовців реєстраційної служби районного управління юстиції, відділу ДРАЦС реєстраційної служби районного управління юстиції та сектору державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби районного управління юстиції було ознайомлено з Методичними рекомендаціями Міністерства юстиції України "Запобігання і протидія корупції в державних органах та органах місцевого самоврядування". Також на семінарському занятті було розглянуто наступні питання: Акти законодавства, що утворюють основу антикорупційного законодавства України; Превентивні антикорупційні механізми; Поради особі, уповноваженій на виконання функцій держави.

Нагадаємо, що Міністерством юстиції України розроблено Методичні рекомендації на тему "Запобігання і протидія корупції в державних органах та органах місцевого самоврядування".

У посібнику міститься перелік антикорупційних нормативно-правових актів, розкривається зміст термінології, що використовується у законодавстві, надається детальний опис превентивних антикорупційних механізмів.

Йдеться також про визначені законодавством обмеження щодо використання службового становища, суміщення та сумісництва, одержання дарунків (пожертв), роботи близьких осіб та осіб, які звільнилися з посад або припинили діяльність, пов’язану з виконанням функції держави, місцевого самоврядування, наслідкам притягнення особи до відповідальності за вчинення корупційного правопорушення, а також питанням спеціальної перевірки, декларування майна, доходів, витрат і зобов’язань фінансового характеру, запобіганню виникненню конфлікту інтересів.

Методичні рекомендації було підготовлено із залученням Головних управлінь юстиції у Донецькій та Миколаївській областях спільно з Інститутом вивчення проблем злочинності імені академіка В.В.Сташиса Національної академії правових наук України.

Рекомендації розміщені на офіційному веб-сайті Міністерства юстиції у підрубриці "Новини. Публікації" рубрики "Антикорупційні ініціативи": http://www.minjust.gov.ua/anti_corruption_news.


Рекомендувати:
Переглядів: 575 |  Теги:
Історія Томаківського району

Пошук

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Корисні посилання
  • Юридичний портал
  • Міністерство юстиції України

  • Переліки громадських формувань
  • Перелік політичних партій зареєстрованих Томаківським РУЮ
  • Перелік політичних партій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Перелік громадських організацій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Перелік благодійних організацій зареєстрованих Томаківським РУЮ
  • Перелік профспілкових організацій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Єдиний реєстр громадських формувань

  • Викривач корупції © 2015 - 2024 Безкоштовний хостинг uCoz