Субота, 20.04.2024, 15:42
Головна | RSS
Викривач корупції
Зупинимо корупцію разом (соціальна реклама)Новини Юридичного порталу
Меню сайту

Статистика

Ні корупції (соціальна реклама)!

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Головна » 2013 » Грудень » 27 » Про роботу з питань легалізації об’єднань громадян та реєстрації інших громадських формувань за ІV квартал 2013 року
11:46
Про роботу з питань легалізації об’єднань громадян та реєстрації інших громадських формувань за ІV квартал 2013 року
Питання, пов’язані з основною діяльністю Реєстраційної служби районного управління юстиції щодо легалізації об’єднань громадян.

Протягом звітного періоду реєстраційною службою районного управління юстиції було прийнято 6 заяв та статутних документів на взяття до відома інформації про зміни у складі керівних органів громадських формувань та 1 заяву на реєстрацію (погодження) змін до статутних документів первинної профспілкової організації (зміна назви).

У порівнянні з відповідним періодом минулого року, в ІV кварталі 2012 року реєстраційною службою районного управління юстиції було прийнято 2 заяви та статутні документи на реєстрацію (легалізацію) громадського формування, 1 документ для взяття до відома інформації про зміни у складі керівних органів громадського формування та 1 заяву щодо виключення відомостей про особу з Єдиного реєстру громадських формувань як члена у структурному утворенні політичної партії.

Протягом ІV кварталу 2013 року відмов у легалізації (реєстрації) об’єднань громадян, інших громадських формувань (у тому числі повторних) не було (протягом ІV кварталу 2012 року відмов у легалізації (реєстрації) об’єднань громадян, інших громадських формувань (у тому числі повторних) не було).

З метою уникнення відмов у реєстрації (легалізації) об’єднань громадян, інших громадських формувань, на інформаційному стенді районного управління юстиції, який розміщено у приміщенні районного управління юстиції, розміщено нормативно-правові акти з питань легалізації та перелік документів, які необхідно подати для реєстрації (легалізації) громадських організацій та структурних утворень політичних партій. На веб-сайті районного управління юстиції (http://tomakovka-just.at.ua) у підрозділі «Легалізація громадських формувань» розділу «Реєстраційна служба РУЮ» та веб-сайті реєстраційної служби районного управління юстиції у розділі «Легалізація громадських формувань» розміщена нормативна база з питань легалізації об’єднань громадян, зразки документів, методичні рекомендації та оголошення реєстраційної служби районного управління юстиції.

Справ у судах, по яких би відповідачем виступала Реєстраційна служба районного управління юстиції, в ІV кварталі 2013 року та в ІV кварталі 2012 року не було.

Скарг на дії чи бездіяльність Реєстраційної служби районного управління юстиції з питань легалізації об’єднань громадян, в тому числі обґрунтованих, протягом ІV кварталу 2013 року не надходило (аналогічний показник і за ІV квартал 2012 року).

Анулювань записів про реєстрацію об’єднань громадян в звітному періоді та протягом ІV кварталу 2012 року не було.

Стан наповнення Єдиного реєстру громадських формувань.

Протягом ІV кварталу 2013 року, до Єдиного реєстру громадських формувань було внесено відомості про виключення керівника Томаківської районної організації Політичної партії «Нова політика» в Дніпропетровській області; відомості про взяття до відома інформації про зміни керівних органів Томаківської районної організації Партії регіонів Дніпропетровської області, Виводівської сільської організації Партії регіонів Томаківського району Дніпропетровської області, Добронадіївської сільської організації Партії регіонів Томаківського району Дніпропетровської області, Преображенської сільської організації Партії регіонів Томаківського району Дніпропетровської області, Вищетарасівської сільської організації Партії регіонів Томаківського району Дніпропетровської області та Томаківської районної організації Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» Дніпропетровської області.

Виконання Реєстраційною службою районного управління юстиції контрольних повноважень, передбачених статтею 25 Закону України «Про об'єднання громадян».

У зв’язку з втратою чинності Закону України «Про об'єднання громадян», протягом  ІV кварталу 2013 року реєстраційною службою районного управління  юстиції планових перевірок громадських організацій проведено не було (протягом ІV кварталу 2012 року проведено дві планових перевірки громадських організацій).

Участь у контролі за виконанням органами місцевого самоврядування делегованих повноважень з питань легалізації об’єднань громадян.

За звітний період та за аналогічний період 2012 року, залучення посадових осіб Реєстраційної служби районного управління юстиції в участі проведення контролю за виконанням органами місцевого самоврядування делегованих повноважень з питань легалізації об’єднань громадян не відбувалось та, відповідно, проблемних питань, що виникають в роботі органів місцевого самоврядування з питань легалізації об’єднань громадян протягом звітного періоду, не було.

Протягом ІV кварталу 2013 року заходів по взаємодії реєстраційної служби районного управління юстиції з державною адміністрацією та органами місцевого самоврядування (круглих столів, нарад, семінарів, розроблення для них методичних рекомендацій) не відбувалось.


Рекомендувати:
Переглядів: 425 |  Теги:
Історія Томаківського району

Пошук

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Корисні посилання
  • Юридичний портал
  • Міністерство юстиції України

  • Переліки громадських формувань
  • Перелік політичних партій зареєстрованих Томаківським РУЮ
  • Перелік політичних партій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Перелік громадських організацій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Перелік благодійних організацій зареєстрованих Томаківським РУЮ
  • Перелік профспілкових організацій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Єдиний реєстр громадських формувань

  • Викривач корупції © 2015 - 2024 Безкоштовний хостинг uCoz