П`ятниця, 29.03.2024, 16:27
Головна | RSS
Викривач корупції
Зупинимо корупцію разом (соціальна реклама)Новини Юридичного порталу
Меню сайту

Статистика

Ні корупції (соціальна реклама)!

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Головна » 2016 » Липень » 19 » Про корупцію в Томаківській райдержадміністрації повідомили її працівники громадським активістам
10:57
Про корупцію в Томаківській райдержадміністрації повідомили її працівники громадським активістам

Про корупцію в Томаківській районній державній адміністрації повідомили її працівники громадським активістам.

Так, 13 червня 2016 року на електронну адресу Громадської організації "Правозахисна варта Томаківщини" rights_tomakivka@i.ua надійшло повідомлення наступного змісту:

"Звернення працівників УСЗН Томаківської РДА до громадської організації «Правозахисна варта Томаківщини» 

Пишемо до Вашої організації через безлад та неправомірні дії, які відбуваються в нашому управлінні після призначення на посаду начальника управління Ткаченко Ганни Олексіївни. Ми неодноразово звертались за допомогою до керівництва Томаківської районної державної адміністрації та навіть прокуратури, але з їхнього боку не вжито жодних дієвих заходів. То ж залишається надія лише на Вашу організацію. 

В серпні 2015 року начальником УСЗН Томаківської РДА було призначено Ткаченко Ганну Олексіївну. Одразу після призначення вона себе зарекомендувала вкрай неврівноваженою та скандальною людиною. Постійно принижує та знущається над підлеглими. Через такі умови праці, починаючи з кінця 2015 по теперішній час з нашого управління вже звільнились 6 працівників та 3 працівників планують звільнитись найближчим часом. Ткаченко Г.О. пояснює звільнення вказаних працівників тим, що нібито це вона примусила їх звільнитись, звинувачуючи їх в корупції та хабарах, хоча це не відповідає дійсності. 

Також Ткаченко Г.А. безпідставно позбавила премії більшість працівників управління, при цьому собі та деяким працівникам свого оточення нараховує премію в розмірі 200-300 процентів.

Нещодавно стало відомо, що з вересня 2015 року Ткаченко Г.О. прийняла на посаду водія УСЗН Леваду Романа який нібито працював на вказаній посаді до травня 2016 року. При цьому Левада Р жодного разу не з’являвся на роботі. Автомобіль ВАЗ099 який належить управлінню взагалі несправний. Кошти які були виділені на зарплату вказаному водієві Ткаченко Г.О. забирала собі. За цим фактом на минулому тижні було написано заву до прокуратури Томаківського району.

З очевидних причин своїх прізвищ ми називати не будемо.

Заздалегідь дякуємо за допомогу".

Нами було повідомлено про дані факти особисто керівництву Томаківської прокуратури. Також ми намагались зустрітися з головою Томаківської райдержадміністрації Семененко С.Г., та довели до відома цю інформацію керівнику апарату Любов Грабар.

Додатково ми перенаправили повідомлення працівників Томаківської районної державної адміністрації до обласної адміністрації та Нікопольської місцевої прокуратури, про що нам надано наступні відповіді:

Дана ситуація показує нам, що хоча і досить низькими темпами, але свідомість Томаківчан на нетерпимість до хабарництва та корупції перезавантажується!

Співвітчизникам прививається огида до брудних грошей! З`являється коротенький об`єктивний діалог влади з громадою щодо подолання корупції.

Водночас сподіваємося на більш активну підтримку та рішучість влади Томаківщини у подоланні корупції!

-голова Громадської організації "Правозахисна варта Томаківщини" Валерій Павленко-


Рекомендувати:
Переглядів: 501 |  Теги:
Історія Томаківського району

Пошук

Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисні посилання
  • Юридичний портал
  • Міністерство юстиції України

  • Переліки громадських формувань
  • Перелік політичних партій зареєстрованих Томаківським РУЮ
  • Перелік політичних партій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Перелік громадських організацій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Перелік благодійних організацій зареєстрованих Томаківським РУЮ
  • Перелік профспілкових організацій легалізованих Томаківським РУЮ
  • Єдиний реєстр громадських формувань

  • Викривач корупції © 2015 - 2024 Безкоштовний хостинг uCoz